FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Delt FoodTech Innovation Award

Delt FoodTech Innovation Award

Efter åbningen tirsdag af FoodPharmaTech 2010 i MCH Messecenter Herning, fulgte afsløringen af, hvem der skulle på podiet for at få overrakt hædersprisen FoodTech Innovation Award og den medfølgende vinderpræmie på 50.000 kroner. Fagmessens protektor, Hans Kongelige Højhed Prins Joachim, forestod prisoverrækkelsen, og som det fremgår af billedet blev det til to prisoverrækkelser i stedet for én.
02.11.10: De foregående fem gange har FoodTech Innovation Award kun haft én vinder, men denne gang stod dommerkomitéen ifølge sin talsmand, professor dr. techn. Jens Adler-Nissen, DTU BioCentrum, med en udfordring: - Især to nominerede produkter bejlede kraftigt til prisen, der har til formål at fremme kreativitet og udvikling i fødevarebranchen. Derfor besluttede vi at dele årets FoodTech Innovation Award mellem Alflow Scandinavia og Videometer A/S, sagde han.

- De seks højtkvalificerede produkter, der var indstillet til prisen, fordelte sig i to kategorier, og det var svært for os kun at vælge én vinder. Derfor besluttede vi at dele prisen mellem et produkt fra hver kategori, sagde Jens Adler-Nissen.

Alflow vinder FoodTech Innovation Award for en sanitær magnetstyret kontraventil, mens Videometer A/S modtager prisen for en løsning til at sikre stabilitet af flydende produkter.

De fire øvrige nominerede løsninger var: Et whirl flash tørringsanlæg til fibrøse materialer fra Sahene Engineering A/S, en online scanner til at kvalitetssikre lukkesømmen på konservesdåser fra InnospeXion ApS, en skrue-vakuumpumpe til vakuumforpakning fra Gardner Denver Denmark A/S, og endelig udstyr til måling på faste fødevarer med ægte online NIR fra Svanholm.com.

GS
Print Send