FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Jordbærsmag med lyd i

Flere hundrede besøgende på den Internationale Süsswarenmesse i Köln, ISM, benyttede lejligheden til at tage del i afstemningen om, hvilke produktinnovationer, der skulle placeres i toppen af messens ”New Product Showcase”. De tre vindere, der tirsdag blev præsenteret, dækker tre forskellige kategorier.
06.02.15: Førstepladsen gik til slikproduktet "SoundyCandy", der er en patenteret innovation, som forener de særlige kendetegn ved et stykke slik med den akustiske effekt af knitrende granulat.

"SoundyCandy" - med tilføjelsen ”acoustic strawberry” skal udvikle sin knitrende effekt i munden, og effekten skal yderligere kunne forstærkes af en varm eller kold drik. Det er den tyrkiske virksomhed Toller Gida SAN. ve Tic.A.S., der har udviklet og patenteret produktet.

Andenpladsen gik til den belgiske producent af fyldte chokolader, Fairy, for nyskabelsen "Cho'Clair" - en sagte smeltende chokolade i en lang Éclair-form, der er smukt dekoreret og indpakket.

Et snackprodukt sikrede sig tredjepladsen, nemlig: "Secrets Dried Beetroots" fra den schweiziske familieejede virksomhed, Zweifel Pomy-Chips AG. Blandingen mellem kartoffelchips og møre rødbeder er krydret med fint havsalt.

I alt blev der præsenteres 110 nye produkter under ”New Product Showcase” i år, og de var udstillet i de fire dage, som ISM varede, nemlig fra den 1. til den 4. februar.

 
Fotos: ISM

GS
Print Send