FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

7-Eleven satser på palæo-produkter

Inden for kost og sundhed har et af de seneste års helt store buzzwords været palæo. Mad uden forarbejdede råvarer, som vores forfædre spiste det. Det fastslår 7-Eleven, der nu supplerer sit madunivers gennem et nyt samarbejde med Palæo – Primal Gastronomi.
17.02.15: Sund kost fylder mere og mere i danskernes bevidsthed. Ikke blot i madlavningen derhjemme, men også når man er på farten og har brug for et hurtigt måltid, søger danskerne mod de sundere alternativer. Det mærker man i 7-Eleven, hvor en stigende del af kunderne efterspørger friske kvalitetsråvarer serveret på en simpel måde.

– Vores satsning på kvalitet og sundere alternativer er blevet rigtig godt modtaget af vores kunder. Vi oplever, at kunderne i stigende grad efterspørger varer, hvor smag, friskhed og kvalitet er i højsædet og som markedsleder på convenience i Danmark, ser vi det som vores opgave at gå forrest i vejen mod et sundere udvalg på hylderne, siger Morten Vedel, indkøbschef i 7-Eleven.

Salater uden gluten, laktose og sukker
I første omgang lancerer 7-Eleven tre varianter af friskpresset juice, to slags juice shots og to nye salater, der hverken indeholder gluten, laktose eller sukker. Juicerne bliver presset så flest mulige vitaminer og mineraler bliver bevaret, og to af dem vil desuden indeholde ingefær, som ifølge forskning har en beroligende effekt på maven og fremmer fordøjelsen.

– Det nye samarbejde med Palæo – Primal Gastronomi og de nye produkter supplerer vores madunivers rigtig godt. Det understøtter transformationen af 7-Eleven fra at være en kiosk med et madudvalg til at være en madbutik med kioskvarer, siger Morten Vedel.

Stenaldernyhederne kom ifølge en pressemeddelelse på hylderne i alle 7-Eleven butikker i går. Salaterne fås for 29 kr., juice 25 kr. og juice shots 10 kr.

Foto: 7-Eleven

GS
Print Send