FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Markedsanalyser, rapporter etc.

Handlen med friske frugt- og grøntråvarer frem til 2025 -OPDATERET-

27.03.17: Opdateret 16.06.17: Hvem ville ikke gerne kunne kigge ind i fremtiden? I anledning af sit 25 års jubilæum har den årligt tilbagevendende Berlin-baserede messe Frugt Logistica fået udarbejdet trendrapporten "Fresh Produce Trade 2025", der skitserer perspektiverne for frugt- og grøntindustrien. Rapporten er blevet lagt online ad fire omgange, og fjerde og sidste del er netop blevet offentliggjort.

Rapporten fokuserer ifølge messearrangøren på vigtige forretningsmæssige spørgsmål fra "hvilke store ændringer ser internationale eksperter i friskvaresektoren?", til "hvilke emner vil vi drøfte om ti år?" og "hvilke innovationer vil kunderne forvente?"

    For at forberede denne trendrapport, blev der foretaget interviews med internationale eksperter på tværs af hele værdikæden. Dette hjalp med at identificere de vidtrækkende ændringer fra et industriperspektiv.

Derefter blev de mest relevante indsatsområder defineret med ekspertstøtte fra den schweiziske tænketank Gottlieb Duttweiler Institute. Målet var at tilbyde branchens ideer, incitamenter og indsigter, og indlede en dialog om den fremtidige udvikling i forretningsområdet for friske råvarer.

Wilfried Wollbold, Global Brand Manager for Fruit Logistica siger: – Denne trendanalyse er vores måde at takke alle kunder og partnere. De har støttet Fruit Logistica i de sidste 25 år, og hjulpet med at gøre det til den førende platform for frisk frugt- og grøntindustrien.

Rapporten blev præsenteret på konferencen "Fruitnet World of Fresh Ideas" i starten af februar - dagen før messen blev åbnet. Og første del af rapporten blev tilgængelige online i marts måned. Del to fulgte i april, del tre i maj, og nu er fjerde og sidste del af rapporten lagt på nettet.

Den første del af rapporten beskæftiger sig med "Key Trends and Drivers".
Del to bærer titlen "Chances and Risks".
Del tre beskæftiger sig med "Future Trends in Distribution".
Og den fjerde og sidste del af rapporten har titlen "Consumer behaviour - Conclusion".

Den samlede FRUIT LOGISTICA trend report: "Fresh Produce Trade 2025" kan downloades her: https://www.fruitlogistica.de/en/About/TrendReport2018/TrendReport2017/

Foto: Frugt Logistica

GS

Print Send  

Læs tidligere artikler:
 
06.07.18:
(Fruit Logistica trendrapport 18-4)
14.05.18:
(Fruit Logistica trendrapport 18-3)
12.04.18:
(Fruit Logistica trendrapport 18-2)
23.02.18:
(Fruit Logistica trendrapport 18-1)
11.11.16:
(Future Market Insights)