FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Nyt valleprotein skal sikre bløde snackbarer

Næsten halvdelen af de amerikanske forbrugere (45%) købte iht. en ny undersøgelse en højproteinbar inden for den seneste måned. Men på grund af den typiske teksturmæssige forringelse i holdbarhedsperioden er det ifølge Arla Foods Ingredients sandsynligt, at mange disse havde mistet deres bløde og seje tekstur, da de blev spist. En ny valleproteinopløsning fra virksomheden skal dog nu løse problemet og sikre at de forbliver bløde i mindst et år
16.06.17: For at imødegå udfordringen med hårde proteinstænger har Arla Foods Ingredients udviklet Nutrilac PB-8420, et valleprotein, der sikrer, at proteinstænger opretholder en sammenhængende (sej) tekstur i 12 måneder eller mere ved opbevaring ved stuetemperatur. Desuden er ingredienserne helt naturlige og afledt af komælk - hvilket skal hjælpe til at holde opskriften enkel og sikre at forbrugernes efterspørgsel efter rene og klare deklarationer bliver tilgodeset.

For at fremvise den nye proteinopløsning har man skabt et 28% æble- og kokosnøddeproteinkoncept, der skal være den perfekte sportsapplikationer. Baren vil blive afsløret på Arla Foods Ingredients stand (4447) på IFT17 Food Expo i Las Vegas den 26.-28. juni.

Inge Lise Povlsen, Senior Kategori Manager for Bakery & Beverages hos Arla Foods Ingredients, siger: – Det er ingen hemmelighed, at protein undertiden kan give udfordringer med formuleringen. Dette produkt løser problemer med tekstur, og åbner døren for nye produktudviklingsmuligheder, der vil tilgodese den stigende popularitet for højproteinprodukter. Vigtigt er det at vores ingredienser også er 100% naturlige. Clean label og højt proteinindhold er to af branchens vigtigste tendenser.

Foto: Arla Foods Ingredients

GS
Print Send