FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Økologisk Landsforening udvider direktionen

Økologisk Landsforening udvider direktionen

For at videreudvikle Danmarks førerposition inden for økologi har Økologisk Landsforening udvidet direktionen med en ny adm. direktør. Hun hedder Helle Borup Friberg, er 46 år, og har haft flere chefstillinger i LEGO.
23.06.17:

– Både økologi og Økologisk Landsforening er i en rivende udvikling. Vi har fundet en ny leder, der sammen med et stærkt lederhold kan geare organisationen til at tage økologi til et nyt niveau - både i samfundet, i markedet og som medlemsorganisation. Vores medlemmer driver økologi frem, og vi vil støtte dem i deres arbejde med at skabe mere og bedre økologi, siger Per Kølster, formand i Økologisk Landsforening - Danmarks forening af økologiske landmænd, forbrugere, madprofessionelle og virksomheder - og fortsætter:

Helle Borup Friberg glæder sig til at komme i gang med opgaven: – Økologisk Landsforenings vision om en verden, der tænker og handler økologisk, ligger mit hjerte meget nært. Fagligt brænder jeg for god ledelse, forretningsudvikling og innovation, og med min nye rolle får jeg mulighed for at kombinere en spændende ledelsesmæssig opgave med muligheden for at gøre en forskel for vores fælles fremtid i tæt samarbejde med et netværk af passionerede medlemmer. Økologisk Landsforening favner bredt, og medarbejderne repræsenterer en stærk faglig vidensbase. Derfor ser jeg frem til at understøtte foreningen i at realisere økologiens fulde potentiale samt styrke den positive påvirkning, som organisationen og de enkelte medlemmer har udøvet igennem det flotte arbejde hidtil.

Helle Borup Friberg er tidligere leder i LEGO’s New Business Group samt Head of Operations and Digital Platform hos LEGO Education, som udvikler fysiske og digitale læringsløsninger til børn og indgår i partnerskaber med uddannelsesinstitutioner og undervisningsministerier i hele verden. Dertil bringer den nye administrerende direktør tolv års erfaring med ledelse, produktudvikling og salg i Norden, USA, Tyskland, England og Asien med sig.

Foreningens direktion omfatter udover Helle Borup Friberg den nuværende direktør Paul Holmbeck og sekretariatschef Torben Lauridsen.

GS

Print Send