FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Stor stigning i besøgende og udstillere

Stor stigning i besøgende og udstillere

Vitafoods Europe har netop kunnet fejre endnu et rekordår, hvor både antal besøgende og udstillerantal betydeligt oversteg 2016. Næsten 20.000 (19,951) besøgende deltog i dette globale nutraceutiske arrangement i Genève den 9.-11. maj, hvilket er 13 procent mere end sidste år. Desuden deltog et rekordstort antal udstillere, nemlig 1.034 virksomheder, hvilket er en stigning på 15 procent i forhold til 2016.
23.06.17: Samtidig var det ifølge arrangøren den mest internationale Vitafoods Europe nogensinde, med udstillere fra 56 forskellige lande og besøgende fra 108.

Chris Lee, administrerende direktør, Global Health & Nutrition Network Europe, Informa Exhibitions, siger: – Det var en utrolig begivenhed - hele branchen dukkede op. Synet af så mange virksomheder, der gjorde forretninger, sugede ny information til sig eller netværkede gjorde os rigtig stolte. Årets rekordtal afspejler at industrien er besluttet på at man skal innovere og overvinde udfordringer, og det er vi glade for at have spillet en rolle i.

De oplevede ifølge arrangøren at messens vækst havde skabt endnu flere muligheder for at kunne netværk og drive forretning. Der var også positiv feedback omkring det nyligt omstrukturerede Vitafoods Education Program, hvor delegerede udnyttede muligheden for at få adgang til indhold tættere tilpasset deres forretningsmål.

Mange udstillere slog også fast, at de havde bemærket øget trafik til deres stande, og at de besøgende var kommet fra et bredere udvalg af lande.

Et bredere udvalg af rådgivning og attraktioner
I år blev gamle favoritter såsom Vitafoods Tasting Center og Omega-3 Resource Center, forbundet med en række nye funktioner. Disse omfattede Vitafoods Innovation Center i samarbejde med analyze & realize, som tilbød gratis konsultationer på områder som regulering og marketingadgang.

Besøgende kunne også tale med eksperter i det nye rådgivningscenter. Også Probiotics Resource Center - et nyt dedikeret videnscenter havde debut. Det var organiseret i samarbejde med International Probiotics Association og udforskede de seneste gennembrud i probiotisk teknologi og markedstendenser.

– Med et så vellykket arrangement for alle grupper - besøgende, udstillere og uddannelsesdelegater - ser vi frem til næste år, hvor Vitafoods Europe 2018 finder sted i Palexpo mellem den 15. og 17. maj 2018, lyder det fra arrangøren.

Foto: Informa Exhibitions

GS
Print Send