FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Middleby Corporation køber Sveba Dahlen Group

Middleby Corporation køber Sveba Dahlen Group

Amerikanske Middleby Corporation, en global leder inden for udstyr til foodserviceindustrien, overtager svenske Sveba Dahlen Group, en førende producent af højkvalitets bagerovne, bageudstyr og planetariske blandere i Nordeuropa.
05.07.17: Sveba Dahlen blev grundlagt i 1948 og har en markedsledende position inden for professionelle højkvalitets bageovne og bageudstyr i Nordeuropa. Selskabet sælger sine produkter under tre mærker, Sveba Dahlen, Glimek og Bear og har produktionsfaciliteter i Sverige, Danmark og Estland.

Middleby, der blev grundlagt i 1888, er en verdensomspændende førende producent af kommercielt køkken- og bageriudstyr, husholdningsapparater og systemer til industriel forarbejdning og emballering. Med mere end 50 premium brands mellem de tre forretningssegmenter udvikler, producerer, distribuerer og sælger Middleby sine produkter over hele verden. Middleby har hovedkontor i Elgin, Illinois (USA) og har indtægter på c. 2,3 mia. USD.

– Sveba Dahlen, Glimek og BEAR Varimixer er fantastiske skandinaviske mærker, der imødekommer et krævende segment af bageriindustrien; Virksomheden har vist en stabil organisk vækst, og Middleby vil give selskabets ledelsesteam mulighed for fortsat at vokse og forny sig , siger Mark Salman, formand for Middleby Bakery Group

– Det har været en spændende rejse på Sveba Dahlen, og jeg tror, at Middleby som den nye ejer vil kunne yde os stor støtte, især i den fortsatte internationale ekspansion, mens du kører produktinnovation, lyder det fra Peter Larsson, administrerende direktør for Sveba Dahlen Gruppe.

Foto: Sveba Dahlen

GS
Print Send