FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Åbner afdelinger for veganere og vegetarer

Interessen for veganske og vegetariske varer er stærkt stigende, ikke mindst i hovedstadsområdet. Det fastslår Irma, som derfor åbner ”Det Grønne Måltid” i foreløbig otte af kædens butikker. Det er specialafdelinger, hvor det hidtil største udvalg af veganske og vegetariske varer samles.
02.08.17: – Vi høster erfaringer de kommende otte uger i de otte butikker. Herefter ruller vi det ud i alle øvrige butikker i løbet af 2017. Vi forventer, at vi i begyndelsen af 2018 har afdelinger i alle 80 Irma-butikker, lyder det i en pressemeddelelse fra direktør Søren Steffensen, Irma.

Han slår fast, at "Det Grønne Måltid” får plads i Frugt & Grønt afdelingerne. Fra begyndelsen vil der være ca. 150 forskellige veganske og vegetariske varer. Og der vil komme en stor køler, som bl.a. vil indeholde varer fra Naturli, som er førende i Danmark på dette område.

I ”Det Grønne Måltid” vil kunderne kunne vælge blandt færdige måltidsretter uden kød, falaffel- og bønnefars, gyros, kebab og tofu. Der vil f.eks. også være en serie af bars, en mayo, flere smørbare cremer (choko), humus, pateer, samt en UHT Caffe latte soyamælk.

Kæden oplyser i øvrigt, at 43 procent af danskerne - iht. en undersøgelse fra Coop Analyse - svarer, at de gerne vil spise mindre kød, end de gør i dag.; og at det specielt er de yngre forbrugere, der er interesseret i mad uden kød.

Foto: Irma

GS
Print Send