FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

I gang med Industri 4.0 med nyt koncept

For at skabe en mere effektiv og fremtidssikker produktion kan det være nødvendigt at se hele produktionsprocessen fra en anden synsvinkel. Det lægger Eltronic A/S op til med Smart Factory Solution, der er et nyt globalt koncept baseret på Industri 4.0. Konceptet er kåret som en trestjernet Verdensnyhed på hi 2017 i MCH Messecenter Herning.
25.09.17: For at gennemføre begrebet Industri 4.0 i for eksempel fødevare- og drikkevareindustrien har Eltronic udviklet Smart Factory Solution. Det kan hjælpe i gang med Industri 4.0 og dermed forbedre produktiviteten, øge fleksibiliteten, forbedre miljøet og arbejdsmiljøet samt øge fødevaresikkerheden.

Ifølge Eltronic er fødevare- og drikkevareindustrien præget af hård konkurrence, og industrien er stærkt fokuseret på at reducere produktionsomkostningerne pr. enhed samtidig med at kvalitet, sikkerhed og arbejdsmiljø opretholdes og der skal tænkes på affald og miljø.

Eltronics Smart Factory Solution model består af tre trin:
Første trin er Smart Automation løsningen, der indeholder en komplet automatisering af hele produktionslinjen.

Andet trin er Smart Performance, som består af en lille standardbox, hvor nøglefunktionen er den overordnede effektivitet i produktionen, OEE, som kan sammenlignes med andre enheder eller industristandarder.

Tredje trin er Smart Intelligence, som integrerer kommunikationen i produktionssystemerne. Med adgang til store data og cloud-baserede applikationer fører det til nye muligheder.

– Resultatet bliver et mere effektivt og fleksibelt produktionssystem, der vil være produktorienteret og ikke procesorienteret, lyder det fra virksomheden.

Stand C2650

Illustration: Eltronic

GS
Print Send