FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Reduktion af sukker ved hjælp af frugtstykker

Naturlige frugt- og grøntsagsstykker er den ideelle måde at reducere tilsat sukker uden at gå på kompromis med smag. Det mener Taura Natural Ingredients, der vil demonstrere dette på Food Ingredients Europe.
01.11.17: Det globale ingrediensfirma bruger såkaldt URC-teknologi (Ultra-Rapid Concentration) til at skabe ægte frugt- og grøntsagsstykker, flager og pastaer. På Food Ingredients Europe, der løber fra 28.til 30. november i Frankfurt, vil virksomheden demonstrere sine løsninger, som man kalder den perfekte måde at reducere tilsat sukker i applikationer som bagværk og cerealier.

Besøgende på virksomhedens stand vil blive tilbudt en småkage, hvori man har reduceret sukkerindholdet med 30%, og som til gengæld indeholder virksomhedens ægte frugtstykker. Samtidig vil der være mulighed for at sammenligne med en tilsvarende almindelig småkage samt én, hvor sukkerindholdet er reduceret, men hvor der ikke er tilsat frugtstykker.

Peter Dehasque, koncernchef forTaura Natural Ingredients, siger: – Produkter med et reduceret sukkerindhold bliver stadigt mere almindelige, men de efterlader ofte forbrugerne skuffede. Vores unikke frugtstykker er den ideelle måde at reducere mængden af tilsat sukker på, mens de stadig giver en fantastisk smag og teksturoplevelse. Når folk besøger os på FIE, vil de kunne se og smage på første hånd, at vi tilbyder perfekte, naturlige, clean label-løsninger til den udfordring det er at reducere sukkerindholdet.

Virksomheden vil også fremhæve innovative smagskoncepter, der kombinerer søde og salte smage, herunder et mango chutney stykke bestående af mango og krydderier. Og man vil også byde på velsmagende versioner af traditionelt søde produkter.

Peter Dehasque tilføjer: "Kanalisering af forbrugernes ønske om sødme i salte alternativer er en fremragende strategi for sukkerreduktion. Ved at være innovative med smag, kan vi skabe en bro fra søde til salte.

Virksomheden vil på FIE være at finde på stand 11.0F98.

Foto: Taura Natural Ingredients

GS
Print Send