FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Fødevareprofil til Future Food Innovation

Fødevareprofil til Future Food Innovation

Agro Business Park A/S har pr. 1. november 2017 ansat Bjarne Langdahl Riis som ny projektleder i Future Food Innovation. Han kommer senest fra en stilling som direktør i Agro Food Park i Skejby, hvor han bl.a. har haft ansvar for at udvikle og opbygge den ramme, som Agro Food Park er i dag.
07.11.17: Bjarne Langdahl Riis har qua en tidligere stilling i AgroTech også været med til at opbygge Region Midtjyllands fødevareinitiativ - Future Food Innovation - da Region Midtjylland i 2010 nedsatte et fagligt stærkt konsortium af regionale partnere til at søsætte deres planer om at gøre regionen til Danmarks førende fødevarehub.

Future Food Innovation har været hovedoperatør i den midtjyske fødevaresatsning og arbejder for at skabe vækst og arbejdspladser i den danske fødevarebranche. Dette opnås bl.a. med midler fra tre vækstpuljer samt ved at bringe virksomheder, kompetencer og vidensparter sammen i nye innovative projekter.

Bag Future Food Innovation står et konsortium bestående af seks parter, som er førende inden for fødevareinnovation i Danmark: Agro Business Park, Institut for Fødevarer og MAPP Centret ved Aarhus Universitet, VIFU, Teknologisk Institut, Danish Food Cluster og Væksthus Midtjylland.

Foto: Agro Business Park

GS
Print Send