FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > ISM: De bedste innovationer i 2018

ISM: De bedste innovationer i 2018

Nye produkter spiller en central rolle på hver ISM, verdens største messe for slik og snacks. Nye opskrifter, smage, emballager og markedsføringsstrategier skubber industrien fremad og skaber impulser i detailhandelen. De fagbesøgendes interesse i den specielle trendbegivenhed "New Product Showcase" på ISM er tilsvarende høj.
04.02.18: Utallige besøgende deltog i afstemningen for de bedste innovationer. Og her top tre:
1. Fruit Balls fra HPW AG
2. Brasiliero fra GOT7 Nutrition GmbH & Co. KG
3. Little Love fra Lovechock

 ...læs videre under billedet
 

Førstepladsen blev indtaget af en frugtscnack, der er fremstillet af tørrede tropiske frugter. Produktet indeholder hverken sukkererstatning eller frugtkoncentrater og er certificeret vegansk og glutenfri. Frugterne bearbejdes direkte og pakkes fra en BRC-certificeret fremstillingsvirksomhed i Ghana. Fås i fem varianter. Med denne produktprofil følger "Fruit Balls" fra producenten HPW fra Schweiz den nuværende tendens til naturlige ingredienser og sukkerfrie snacks.

 ...læs videre under billedet
 

En vaffel fyldt med kakaocreme beriget med protein og hasselnødder, fremstillet uden tilsat sukker: Det tyske selskab GOT7 indtog andenpladsen blandt de bedste innovationer med dette produkt. "Brasiliero" er også aktuel og trendy med sin glutenfri deklaration.

 ...læs videre under billedet
 
"Little Love", en chokoladebar fra den hollandske fabrikant Lovechock, gjorde krav på tredjepladsen. Råchokolade (bønnerne er ikke brændt, men i stedet koldpressede), der er mælke-, soja-, palmeolie- og glutenfri, sødes med nektar fra kokosblomstrer. Der er kun benyttet økologiske råvarer og chokoladen er desuden vegansk.

I alt blev næsten 200 nye produkter præsenteret i New Product Showcase.

Fotos: ISM

GS
Print Send