FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Frugt og grønt så langt øjet rækker

Frugt og grønt så langt øjet rækker

Over 3.000 udstillere fra mere end 80 lande vil være klar i Berlin, når messen Fruit Logistica 2018 i morgen slår dørene op for et overblik over den globale produktion af og handel med frugt og grønt. Udstillerne på messen omfatter alt fra globale nøglespillere til små og mellemstore virksomheder, der på den ene eller anden måde hører til i frugt- og grøntverdenens værdikæde.
06.02.18: Messen, der løber til og med på fredag (den 9.) forventes at tiltrække over 75.000 besøgende fra 130 lande. Disse besøgende vil ifølge arrangøren omfatte branchens vigtigste beslutningstagere, grossister og detailhandlere, frugt- og grøntsagsavlere samt repræsentanter for import-eksport forretninger.

På messen vil man blandt andet kunne opleve en række arrangementer, der skal bidrage til at svare på spørgsmålet: "Hvordan ser fremtiden ud for handelen med friske frugt- og grøntprodukter?" Ifølge arrangøren af den tilstundende messe er dette et af de vigtigste spørgsmål i branchen i dag. Og det omfattende program under Fruit Logistica præsenterer og diskuterer svar, innovative løsninger og aktuelle trends.

Således tager messens Future Lab-afsnit tager et kig på morgendagen med baggrund i følgende spørgsmål: Hvilke produkter vil forbedre produktsortimentet? Hvad er nyt i produktionen? De besøgere vil finde svar på disse spørgsmål ved flere arrangementer, hvor der bl.a. præsenteres nye sorter og metoder.

Messen Logistik Hub tilbyder information og svar til logistikfolket. Og man kigger eksempelvis på kvalitet og omkostningsoptimering, trends for flyfragt samt emnet temperatur og ethylen. I Fresh Produce Forum diskuterer man spørgsmålet om den rigtige måde at kommunikere på, både inden for værdikæden og med forbrugerne. Programmet indeholder også en analyse af melonmarkedet: "The global market for melons: opportunities for development" og internationale forskere præsenterer "Nye sorter til nye klimaer".

Afsnittet Tech Stage er ifølge arrangøren der hvor mange udstillere præsenterer interessante løsninger, herunder "Det digitale udbytte - big data giver store resultater for fødevareindustrien", "Fruit Trading 4.0 - fra ERP-software til kunstig intelligens" og "Interko-pioner for revolutionerende frugt modning teknologi".

Endelig byder messen - traditionen tro - også på kåring af det produkt, som de besøgende finder mest exceptionelt blandt ti nominerede. Prisen "Fruit Logistica Innovation Award", eller bare FLIA, hædrer ”exceptionelle nye produkter og services, der er med til at skabe nye trends på markedet”. Se evt. den selvstændige omtale: "Nominerede nyskabelser inden for frugt og grønt".

På messen deltager 15 danske udstillere, der spænder fra avlere og vareproducenter over handelsselskaber og agenter til udbydere af pakke- og logistikløsninger.

Foto: Messe Berlin

GS
Print Send