FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Orkla køber Struer Brød

Orkla køber Struer Brød

Orkla har gennem sit helejede datterselskab Orkla Foods Sverige indgået aftale om at købe det danske bageri Struer Brød A/S. Struer fremstiller morgenmads- og raspprodukter og har Orkla som hovedkunde. Med købet Orkla styrker sin produktionskapacitet.
06.02.18: Gennem mærkerne Paulúns, Bare Bra og Det Gode Liv tilbyder Orkla et bredt udvalg af sunde morgenmadsprodukter. Produkterne lanceres på et voksende antal markeder, og kategorien har en god vækst. Struer har været leverandør af morgenflager til Orkla siden 2012, men sælger også produkter til storkøkkener og fødevareindustrien under varemærket Struer.

– Struer leverer produkter af høj kvalitet og har en stærk kompetence inden for produktudvikling. Vi er glade for samarbejdet med Struer, og købet er strategisk vigtigt for at sikre tilstrækkelig produktionskapacitet og produktudvikling i fremtiden, siger Atle Vidar Nagel Johansen, adm. direktør for Orkla Foods.

Struer blev grundlagt i 1929 og har 44 ansatte. De nuværende ejere er de tre selskaber Lantmännen Cerelia A/S, Givesco A/S og JN-Holding. Struers havde en omsætning på 114 mio. kr. i 2016, hvoraf halvdelen bestod af salg til Orkla. Selskabet vil blive konsolideret pr. 1. februar 2018, og parterne oplyser, at man har besluttet ikke at angive købsprisen.

Foto: Orkla

GS
Print Send