FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Imponerende præsentation af friske råvarer i Berlin

Imponerende præsentation af friske råvarer i Berlin

Berlin blev omdannet til hovedstad i den globale frugtproduktsektor i tre dage under Fruit Logistica 2018, der løb af stablen fra 7. til 9 februar. Mere end 3.100 udstillere fra over 80 lande præsenterede en omfattende indsigt i markedet fra den 7. til den 9. februar. Flere end 77.000 beslutningstagere fra over 130 lande hentede inspiration og viden.
23.02.18: Global Brand Manager for Fruit Logistica, Will Wollbold siger: – Fruit Logistica understregede endnu engang sin status som den førende messe for den globale handel med frugt og grønt. Vi havde det privilegium at byde velkommen til over 77.000 besøgende, hvilket er flere end nogensinde før. Vi var især glade for at se det store antal af besøgende på ledelsesniveau.

Udstillere og besøgende var tilfredse
Fruit Logistica modtog topkarakter fra både udstillere og besøgende. Ca. 90 procent af udstillerne rapporterede således om et positivt overordnet indtryk af årets messe.

Mange deltagere var i stand til at skabe grundlaget for et vellykket forretningsår på de tre dage: 46 procent af udstillerne fik nye ordrer, og 90 procent sagde, at de forventer fremragende til tilfredsstillende forretninger.

De primære mål for udstillerne på Fruit Logistica 2018 omfattede styrkelse af kunderelationer, fremme af deres virksomhed og udvikling af ny forretning. Disse mål blev stort set opnået.

Handelsresultater på messen modtog ifølge arrangøren også en positiv vurdering - fra hele 96 procent af de besøgende - hvilket forklarer, hvorfor 95 procent af respondenterne sagde, at de ville anbefale Fruit Logistica til andre. Omkring 83 procent af de besøgende genererede nye forretningskontakter. Mere end tre fjerdedele sagde, at disse kontakter sandsynligvis vil generere forretningsaftaler efter arrangementet.

Fruit Logistica 2018 blev besøgt af beslutningstagere på topniveau fra hele verden med 82 procent af de besøgende fra lande uden for Tyskland. Antallet af beslutningstagere blandt de besøgende forblev højt. Omkring to tredjedele af dem havde ledelsesstillinger i deres virksomheder.

Fruit Logistica 2019 finder sted i Berlin fra 6. til 8. februar.

Foto: Messe Berlin

GS
Print Send