FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > SIAL med flere temaområder

SIAL med flere temaområder

Den 21. - 25. oktober 2018 er Paris international fødevarehovedstad. – En intens uge hvor branchefolk fra hele verden er samlet på SIAL (Salon International de l’Alimentation – International Food Exhibition) for at dele deres viden og idéer og sammen finde på løsninger, der kan løfte de næste 30 års fødevareudfordringer, lyder det fra arrangøren.
12.04.18: – Den samlede fødevarebranche vil have øjnene rettet mod Paris i oktober 2018, siger Nicolas Trentesaux, direktør for SIAL. – Vi må ikke glemme, at fødevareindustrien er én af de mest dynamiske industrier i de fleste G20 lande! Når man tager på SIAL Paris er det for at følge med i de nyeste trends og finde vækstmuligheder; det er for at benytte messen som springbræt til at nå de ambitiøse mål, som branchen har sat sig.

– SIAL Paris er en unik og inspirerende testplatform for nye produkter og nye markeder samt et unikt sted at møde førende eksperter og diskutere fremtidens udfordringer. Messen er også et sandt laboratorium: forskere og udviklere fra hele verden gør netop nu deres seneste opfindelser klar, så de kan teste dem på messens publikum. Over 2.500 produkter vil blive præsenteret for første gang på SIAL Innovation området til stor inspiration for hele branchen.

På nuværende tidspunkt er over 90% af messearealet reserveret, og mere end 80 lande har meldt sig til. Og i løbet af messens fem dage, vil udstillerne kunne vise deres produkter til over 160.000 besøgende fra hele verden.

Den internationale fødevaremesse lancerede i 2016 et nyt område med fokus på fremtidens fødevarer – et initiativ der ifølge arrangøren havde stor succes, og som derfor bliver gentaget i 2018. Messen vil dermed fortsat være det naturlige springbræt for promovering af nye branchetiltag. SIAL Paris’ nye område ”Alternative Food” samler udstillere af økologiske produkter, ”fri for” produkter, miljøvenlige og fair trade produkter, ingredienser osv… ligesom der vil blive arrangeret workshops, foredrag og guidede besøg på området.

I 2018 vender et par andre ”gode idéer” også tilbage. For det første vil der igen blive sat spotlight på drikkevarer. Og for det andet vil ”Made in France” varer blive samlet under ét fælles banner, fordi SIAL Paris trods alt er det fornemste udstillingsvindue for franske fødevarer. Og det er ikke alt: ”Equipment & Services” området genopstår og giver dermed små og mellemstore virksomheder mulighed for at præsentere deres teknologier og udstyr til branchen.

Sidst men ikke mindst skal SIAL også give et indblik i branchens fremtid, og derfor byder messen i år på et ”Future Lab”. Her vil man kunne finde europæiske startups, internationale rapporter samt test-stande.

Foto: SIAL

GS
Print Send