FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Irma løfter sine færdigretter

Efter 40 procents stigning i salget sidste år, samler Irma nu sine bedste leverandører omkring nye færdigretter med fokus på økologi og dyrevelfærd for at løfte udbuddet til et nyt niveau.
24.04.18: Resultatet er blevet en ny serie, Irmas Økologiske, der består af foreløbig seks retter og to forskellige slags tilbehør. Her kombineres økologi, dyrevelfærd og god smag, baseret på de bedste danske råvarer.

Det er en af Danmarks mest erfarne økologiske producenter, Hanegal, der står for produktionen. Retterne er baseret på råvarer fra Poppelgrisen og fra Thise & Ko, smør og fløde er fra Thise og mel og korn kommer fra Aurion.

– Vores salg af måltidsløsninger er inden for det seneste år steget med yderligere 40 procent. Og vi kan se, at forbrugernes krav til kvalitet er stærkt stigende. Derfor kommer vi med denne serie, som vil sætte en ny standard for, hvor høj kvalitet man kan få på færdigretter, siger konceptchef i Irma Trine Meyer.

Irmas Økologiske retter kan købes i Irma for 50 kr. for en pakke med mad til 1-2 personer, oplyses det.

Foto: Irma

GS
Print Send