FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Tenax Sild og Launis fusionerer

Tenax Sild og Launis fusionerer

Familierne bag to af Danmarks traditionsrige fiskevirksomheder, Tenax Sild A/S og Launis A/S, grundlagt i henholdsvis 1987 og 1958, har besluttet at lægge aktiviteterne vedrørende sild, fiskefrikadeller, kaviar og pate sammen.
14.05.18: Tenax Sild, der oplyses at blive det fortsættende selskab, har således med virkning fra 1. maj 2018 overtaget aktiviteterne sild, fiskefrikadeller, kaviar og pate fra Launis A/S. Launis A/S fortsætter med aktiviteterne rejer og røgvarer.

Sammenlægningen af de to enheder vil ifølge parterne skabe en virksomhed, der fremadrettet vil være Danmarks absolut største virksomhed indenfor sildeforædling og fiskefrikadeller, og som vil kunne matche de krav, der i dag stilles fra detailhandlens og foodservice-operatørernes side i form af innovation, kvalitetssikring og leveringssikkerhed. – De to virksomheder komplementerer hinanden på fornem vis med hensyn til produktsortiment og kundesammensætning, slår man fast.

Fra Michael Pedersen, Tenax Sild, lyder det: – For Tenax Sild A/S har det været vigtigt at sikre og udbygge Tenax Sild A/S' position på det danske og udenlandske marked for kvalitetssild, fiskefrikadeller, kaviar og pate. Med den nye konstellation er jeg sikker på, at vores strategi om at vokse indenfor detail og foodservice vil lykkes.

Ejer af Launis A/S, Gert Nielsen siger: – Det giver god mening at slå disse to enheder sammen - vores virksomheder danner tilsammen en helhed. Det har været et afgørende punkt i min beslutning, at Tenax Sild A/S ønsker at fortsætte produktionen i Albæk.

I forbindelse med overtagelsen indtræder Gert Nielsen i ejerkreds og bestyrelse for Tenax Sild A/S. Anette Ladefoged fortsætter som adm. direktør for Tenax Sild A/S, oplyses det i en pressemeddelelse.

GS
Print Send