FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Ny koncernchef i Dagrofa

Ny koncernchef i Dagrofa

Tomas Pietrangeli tiltræder den 13. august 2018 som ny koncernchef i Dagrofa. Han kommer fra Arla, hvor han senest har været chef for mejeriselskabets engelske forretning. På posten som koncernchef efterfølger han Per Thau, der forlod Dagrofa i februar.
21.06.18: – Med ansættelsen af Tomas får vi en koncernchef, der har den branchespecifikke indsigt og ledelsesmæssige erfaring, der skal til for at stå i spidsen for en koncern med Dagrofas størrelse og kompleksitet, siger Jesper Lok, Dagrofas bestyrelsesformand.

Tomas Pietrangeli har siden 2014 været ansat i Arla, først som adm. direktør for Arla Danmark og siden 2016 som chef for den engelske forretning, der med en omsætning på knap 20 mia. kr. er Arlas største marked. Tomas Pietrangeli har tidligere arbejdet i Italien, Tyskland og Sverige og for bl.a. Procter & Gamble, Royal Unibrew og Reckitt Benckiser.

– Dagrofa har et stort potentiale, og jeg ser frem til sammen med holdet at bygge videre på de stærke positioner koncernen har, både i købmandskæder, logistikforretningen og foodservice", siger Tomas Pietrangeli og tilføjer "netop de positioner er et godt udgangspunkt for at forbedre indtjeningen i Dagrofa".

Foto: Dagrofa

GS
Print Send