FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Lancerer fleksible måltidskasser

Lancerer fleksible måltidskasser

Nemlig.com skærper nu konkurrencen på markedet for måltider med leveringen af måltidskasser. Med en - hvad virksomheden kalder en hidtil uset fleksibilitet - vil man gøre det nemmere for danskerne at bestille måltider og dagligvarer ét sted - og få leveret disse med få timers varsel.
05.07.18: Danskernes tid rundt om middagsbordet er under hastig forandring. Med delebørn, forskellige fritidsinteresser og lange arbejdsdage er tiden rundt om middagsbordet ikke den samme, som for blot få år siden. Mange folk efterspørger mere fritid og tid med venner og familie, og vil ikke spilde unødig tid i køkkenet – særligt i hverdagen, og derfor ender travle familier ofte med at lave de samme 10 velkendte retter.

Det skal være nemmere at kombinere ugens dagligvareindkøb med lækre, sunde og inspirerende hverdagsretter lige til at gå i krig med. Det fastslår Nemlig.com, der derfor nu introducerer "Måltidskassen", der kan bestilles efter sommerferien, og som skal lette hverdagen for de travle danskere, idet de kan købe alle deres dagligvarer samt ugens måltider ét og samme sted.

Indholdet kan justeres med kort varsel
– Som den eneste leverandør af måltidskasser i Danmark tilbyder vi en unik fleksibilitet, hvor det er muligt at bestille måltidskasser alle ugens syv dage til levering den efterfølgende dag. For kunder i Storkøbenhavn kan der afgives bestilling inden klokken 12 med levering den selvsamme dag. Det bliver også muligt at justere sin måltidskasse i forhold til indhold samt antal personer indtil aftenen før modtagelse, lyder det fra Nemlig.com

Online-supermarkedet peger også på, at hvad enten måltidet skal være vegetarisk, økologisk eller bestå af mere traditionelle børnevenlige retter, så vil det blive nemt at vælge en kasse, der passer lige til ens behov. Samtidig oplyser man at hvis kunden ønsker at sammensætte sin helt egen personlige måltidskasse, som kun består af kundens udvalgte favoritretter, er dette også en mulighed.

– Måltidet er et vigtigt samlingspunkt for mange familier, og vi ved, at cirka 15 procent af alle vores kunder i dag allerede benytter sig af en måltidskasseløsning. Men vores kunder efterspørger en mere fleksibel løsning, hvor de kan til- og afmelde måltidskassen samt justere antallet af personer, der skal være mad til med kort varsel. Og lige så vigtigt, at de sammen med måltidskassen kan få alle deres andre dagligvarer leveret lige til døren, når det passer dem, siger Stefan Plenge, stifter og administrerende direktør i Nemlig.com.

Nemlig.com oplyser i øvrigt, at knap hver fjerde danske husstand - ifølge GfK analyseinstitut - har købt dagligvarer, vin eller måltidskasser online i 2017.

GS
Print Send