FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Dansk spiritus hædret med fire guldmedaljer i New York

Hvad der for et år siden startede med en have fyldt med bær, er nu blevet hædret med dobbelt guldmedalje i USA. Flere danske cocktailbarer bruger allerede de nordjyske frugtlikører.
25.07.18: – Vi købte hus på landet og der var alt for mange bær til vi selv kunne spise dem. Sådan siger Titte Skotlander Hansen, der står bag det danske likørbrand Queens Of Denmark, som netop er blevet hædret med fire guldmedaljer i konkurrencen FiftyBestLiqueurs, der kårer verdens 50 bedste likører.

Blandt andet er selskabets økologiske jordbærlikør blevet hædret med dobbelt guldmedalje. – Hvilket jeg er super stolt over. Og dybest set er det en meget enkel opskrift, der bare består af økologiske jordbær, rørsukker og alkohol. Alle vil kunne lave den derhjemme, siger Titte Skotlander Hansen.

Også hendes solbærlikør blev hædret med dobbelt guldmedalje. Derudover blev hyldeblomstlikør og æble&kvædelikør hædret med guldmedaljer. Altså fire ud af de 50 afgivne medaljer gik til danske Queens of Denmark.

Succes hos cocktailbarerne
På cocktailbaren Pustervig i Aarhus bruger man allerede Queens Of Denmarks Økologiske Jordbærlikør.

– Jordbærlikørens sødme, friskhed og frugtighed er interessant for cocktailbartendere, da den nemt kan indgå i et utal af cocktails og så fungerer den ligeledes fantastisk rent i glasset, sammen med mousserende vin eller med tonic, siger Jeppe Wadsholt fra Pustervig, hvis menukort primært består af danske produkter.

Queens Of Denmarks Økologiske likører koster kr. 199,- for en flaske med 70 cl og er at finde i 200 vinbutikker landet over.

Foto: Queens Of Denmark

GS
Print Send