FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Ny fabrikschef hos Danish Crown i Sæby

Ny fabrikschef hos Danish Crown i Sæby

Jesper Sørensen, der hidtil har været leder af afdelingen for arbejdsstudier, bliver nu fabrikschef for Danish Crowns slagteri i Sæby. Han overtager jobbet fra Leif Brøndum Nielsen, der går på pension. Siden 2009 har Jesper Sørensen været leder af afdelingen for arbejdsstudier, hvor han har haft ansvaret for godt 20 medarbejdere.
06.08.18: – Valget er faldet på Jesper, fordi han både har en stærk faglig baggrund som slagter, han har ledelseserfaring, og så har han gennem en årrække haft et tæt samarbejde med de faglige organisationer, fortæller Per Laursen, der er VP Production i Danish Crown Pork.

Den nu 37-årige Jesper Sørensen kom i lære som slagter i 1997 og har været i Danish Crown lige siden. Han er udlært på slagteriet i Nørresundby, og efter i alt otte år på slagterierne i Nørresundby, Bjerringbro og Sæby blev han i 2005 ansat som arbejdsstudietekniker.

– Jeg ser det som en fantastisk mulighed at blive fabrikschef i Sæby, og jeg glæder mig til at bygge videre på alt det, Leif har stået for i sin tid som fabrikschef. Slagteriet i Sæby har i mine øjne en meget stærk kultur, og der er et nærmest urokkeligt sammenhold. Jeg var selv utroligt glad for at arbejde på slagteriet i sin tid, og derfor har Sæby altid haft en særlig plads i mit hjerte, siger Jesper Sørensen.

Foto: Danish Crown

GS
Print Send