FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Reducerer fremstillingsprocessen fra 20 timer til 30 minutter

Arla Foods Ingredients lancerer, hvad man selv betegner som verdens hurtigste fremstillingsprocesser til flødeost på messen Food Ingredients South America, der foregår i São Paulo i Brasilien i kommende uge.
16.08.18: Ifølge virksomheden er fremstilling af flødeost traditionelt en kompleks procedure, der kan tage op til 20 timer og generere betydelige mængder syrevalle, hvilket betyder, at den er ineffektiv, dyr og optager værdifuldt plads på produktionslinjen.

– Men takket være vores nye valleprotein-ingrediensløsning Nutrilac CH-7694 kan mejerierne nu reducere produktionen af flødeost til kun 30 minutter, samtidig med at udbyttet øges på samme tid, lyder det fra fra Arla Foods Ingredients.

Løsningen, der skal sikre en flødeost, der giver fremragende smag og tekstur, er udviklet i Arla Foods Ingredients applicationcenter i Buenos Aires, Argentina.

Produktet oplyses at være nemt at håndtere og meget alsidigt, hvilket skal gøre det velegnet til videre bearbejdning i produkter som ostekager og sushi. Nøglen til den hurtige produktionsproces er ifølge virksomheden elimineringen af fermenterings- og separationsprocesserne. Dette reducerer ikke kun produktionstiderne dramatisk, men det afskaffer også produktion af syrevalle og kræver mindre investering i maskiner.

Aparecido Silveira, Global Marketing Manager for Dairyhos Arla Foods Ingredients, siger: – Vores nye højeffektive løsning er en fantastisk måde for producenter af flødeost at reducere omkostninger og øge overskuddet. Det er særligt velegnet til mejeriselskaber, som ønsker at komme ind i kategorien for første gang, fordi det ikke kræver ekstra investeringer i produktionsanlæg. Men det har også potentialet til at revolutionere processerne for eksisterende producenter af flødeost.

Food Ingredients South America løber af stablen fra 21. til 23. august og Arla Foods Ingredients udstiller på stand 10-50.

Foto: Arla Foods Ingredients

GS
Print Send