FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Fingerfood - del af ny trend

De nyeste gastronomiske trends peger i retning af det mere uformelle og kreative, når retterne skal præsenteres. Sådan konkluderer specialist i bakeoff og convenience-produkter, Easyfood, der ser såkaldt fingerfood som en del af denne trend.
29.08.18: Virksomheden har da også netop lanceret nye produkter i denne kategori, nemlig "Mini madmuffins", dvs. små portioner der er nemme at spise, og som giver mulighed for selv at sammensætte sit måltid af små retter.

– Vores nye "Mini madmuffins" er små madtærter, der passer perfekt til brunchtallerknen, buffeten eller konferencebordet. Der er tale om tø-op-og-server produkter ligesom vores andre muffins. Det indebærer et minimalt spild og at de er nemme at gå til, lyder det fra virksomheden.

De små muffins kommer i tre forskellige varianter, hhv. med spinat og feta, med kylling og karry og med tomat og basilikum.

Foto: Easyfood

GS
Print Send