FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Skaber knudepunkt for clean label-ingredienser i Brabrand

Skaber knudepunkt for clean label-ingredienser i Brabrand

DuPont Nutrition & Health annoncerede i forgangne uge, at man udvider sit R&D-team ved at oprette en såkaldt "clean label hub", dvs. knudepunkt for ingredienser til rene deklarationer, ved sit Brabrand-anlæg. Hensigten er at øge mængden af projekter i pipelinen inden for sund ernæring og clean label, og seks nye medarbejdere vil slutte sig til det eksisterende team for at fokusere på både ingrediens- og procesudvikling.
04.09.18: Knudepunktet vil have eksperter med baggrund i clean label og bæredygtighed - to felter, der ofte arbejder sammen og tjener relaterede formål. I tæt samarbejde med eksisterende projektteam vil knudepunktet bringe produkterne hurtigt til markedet og hjælpe med at udvide den eksisterende projekt-pipeline.

– Clean label handler om at skabe fødevarer og drikkevarer med ingredienser, som forbrugerne genkender, har det godt med at indtage, og som respekterer kloden og dens ressourcer, siger Gerard Lynch, R&D-leder, Systems & Texturants, Emulsifiers & Sweeteners.

– Vores ingredienser er allerede brugt i mange applikationer, som forbrugerne anser som clean label, men der er enorme muligheder for at udvikle og skabe ingredienser, der er endnu mere bæredygtige og bruger en større del af naturlige råvarer, samtidig med at de giver forbrugerne sundhedsmæssige fordele. At forpligte sig til denne innovation er afgørende for vores fortsatte succes og vækst.

Med mulighed for at udnytte adgang til en bred palette af naturlige råvarer - på tværs af frugt, grøntsager, tang og næringsvidenskab, mener DuPont Nutrition & Health at have et stort potentiale for at udvikle funktionelle ingredienser, der opfylder forbrugernes forventninger.

– Knudepunktet vil hjælpe vores kunder med at fortsætte med at navigere mod clean label på en proaktiv og bæredygtig måde, lyder det fra DuPont Nutrition & Health, der søger kreative forskere og ingeniører til at identificere måder til at konvertere bæredygtige og naturlige råmaterialer til clean label-løsninger, der opfylder forbrugernes krav til enkelhed og ægthed, alt sammen uden at gå på kompromis med smag, tekstur og ernæringsmæssige kvaliteter.

Virksomhedens "clean label texturants"-team er planlagt til at være på plads i begyndelsen af 2019 og dermed at tackle projekter for at give tekstur og stabilitet til flere fødevareapplikationer.

– Vi er glade for at lancere dette knudepunkt og ansætte yderligere teammedlemmer, der kan hjælpe os med at fremme vores innovationsstrategi til at støtte vores kunder, siger Mikkel Thrane, Global Sustainability Lead, DuPont Nutrition & Health.

– Dette knudepunkt vil gøre det muligt for os at fortsætte med at integrere bæredygtighed og FN's bæredygtigheds-udviklingsmål i vores arbejde, og den investering, vi foretager, vil hjælpe os med at udvikle sundere, mere næringsrige og bæredygtige ingredienser til vores fødevareforsyning.

Foto: DuPont Nutrition & Health

GS
Print Send