FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Præcis portionsopskæring

På FoodTech 2018 præsenterer Scanvaegt Systems flere nyheder til procesindustrien; herunder bl.a. ScanCut 225 Portioncutter og SP520 Compact Sizer.
12.10.18: – Vi har fuld fart på udviklingen af nye effektive koncepter, som styrker konkurrenceevne og indtjening hos vores kunder, og har gennem de seneste år udvidet vores produktprogram med nye løsninger til den våde del af procesindustrien; og vi er stolte over at kunne præsentere den nye serie af portioncutters; ScanCut 225 på FoodTech, lyder det fra virksomheden

Med en skærefrekvenser på op til 2 gange 2.170 slag pr. minut udgør den nye ScanCut 225 PortionCutter ifølge virksomheden en effektiv løsning til opskæring af fersk fisk og fjerkræ. Den opskærer produkterne til portioner med præcis fastvægt og reducerer dermed spild, hvilket sikrer en høj udbytteprocent.

– ScanCut 225 har således mange stærke fordele: Høj hastighed, der øger produktiviteten; minimalt skærespild, der sikrer højere udbytte; fleksible skærevinkler med skånsom opskæring. Endvidere er enheden hygiejnisk og enkel at rengøre, og endelig er den forsynet med en brugervenlig touch-skærm, påpeger Scanvaegt Systems.

Stand L-9176

Foto: Scanvaegt

GS
Print Send