FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Chr. Hansen køber østrigsk producent af ingredienser til mejeribruget

Chr. Hansen køber østrigsk producent af ingredienser til mejeribruget

Gennem overtagelsen af aktiverne fra den østrigskbaserede ingrediensleverandør Österreichische Laberzeugung Hundsbichler GmbH, vil Chr. Hansen yderligere udvide sin enzymproduktion og tilstedeværelse i de traditionelle segmenter for specialoste. Hundsbichlers produkter er bredt anerkendt for høj kvalitet, og dette opkøb vil gøre det muligt for den danske ingredienskoncern at tilbyde osteproducenter, hvad man selv kalder en uovertruffen produktportefølje af animalsk osteløbe.
31.10.18: – Købet bekræfter vores engagement i det traditionelle segment af animalsk afledte koaguleringsmidler til vores kunder i osteindustrien. Markedet for traditionelle oste og specialoste fortsætter med at udvikle sig, og købet af Hundsbichler sikrer, at vores Food Cultures & Enzymes forretning er godt rustet til at høste fremtidige vækstmuligheder, siger Senior Commercial Development Manager, Michael Fooken Jensen, hos Chr. Hansen.

– Vi er meget stolte af at overtage Hundsbichlers produkter af høj kvalitet og vil gøre vores yderste for at levere de samme exceptionelle serviceniveauer, som kunderne har været vant til. Chr. Hansen blev etableret på grundlag af opdagelsen af animalsk osteløbe i 1874 og har derfor en stærk tradition og ekspertise på dette område, og vi mener derfor, at vi kan skabe sand værdi for vores nye kunder.

Den erhvervede virksomhed
Hundsbichler, der blev grundlagt i 1947 og har hovedkvarter i Langkampfen, Østrig, er blandt de førende leverandører af animalsk osteløbe. Nøgleprodukter omfatter BioRen-mærket, der spænder fra mainstream-produkter til mere specialiserede emner til produktion af typiske, traditionelle oste.

– Vores mejerivirksomhed passer godt sammen med Hundsbichler, der forventes at give attraktive muligheder for synergier inden for salg, herunder cross selling, supply chain forbedringer og innovation. Disse synergier forventes at blive nået i de kommende to år, lyder det i en pressemeddelelse fra Chr. Hansen. Heraf fremgår det også at Hundsbichler's aktiver overtages for et ikke-oplyst beløb og omfatter kunder, produkter, varemærker og produktionsudstyr.

Foto: Chr. Hansen

GS
Print Send