FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > Rekordstor deltagelse i parisisk fødevare-smeltedigel

Rekordstor deltagelse i parisisk fødevare-smeltedigel

Selv om SIAL Paris 2018 lukkede dørene torsdag den 25. oktober, så vil ideer, opdagelser og inspirationer præsenteret på dette års udgave ifølge arrangøren leve videre i lang tid. Eller som SIAL's Network Director Nicolas Trentesaux, udtrykte det på åbningsdagen: "Dette er virkelig den globale tænketank for fødevareindustrien, det internationale laboratorium for fødevareinnovation i alle dets facetter".
08.11.18: SIAL Paris 2018 bød på mere end 7.200 udstillere - hvoraf 87 procent var ikke-franske samt flere varemærker end nogensinde. Antal af besøgende var rekordstort med over 310.000 industrirepræsentanter (73 procent af de besøgende var ikke-franske). Og blandt dem tusinder af indkøbere og influencers.

–SIAL Paris tilbyder en unik og omfattende smeltedigel med erfaringer fra hele fødevareuniverset. For de sektorer, der allerede tæller i dag ved siden af dem, som stadig er i deres barndom, vil de unge start-ups skabe morgendagens nyheder i Frankrig, Indien, Canada, Brasilien eller andre steder. Der var et vindue med synlighed for alle, påpegede Nicolas Trentesaux.

Messen modtog også 135 officielle internationale besøg, der blev afholdt 250 "begivenheder i begivenheden", 2.355 nyudviklinger var blevet indsendt til SIAL Innovation Awards og messen bød på 15 Grand Prix-prisvindere:

– Igen i år lykkedes vi med at sætte barren endnu højere, for at give alle fagfolk i branchen en virkelig spændende begivenhed, hvor der overalt foregik en masse hele tiden. I løbet af de fem messedage fik SIAL Paris promoveret mere end 400.000 produkter over et område svarende til mere end 100 supermarkeder lagt ved siden af hinanden, lyder det fra Nicolas Trentesaux.

SIAL Paris vil være tilbage i hallerne i Paris-Nord Villepinte fra 18. til 22. oktober 2020

Foto: SIAL Paris

GS
Print Send