FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 

Nøjagtig og hurtig vægtsortering til procesindustrien

Hos Scanvaegt Systems har man gennem de seneste år udvidet produktprogrammet med nye løsninger til den våde del af procesindustrien, og virksomheden benytter nu FoodTech-messen til at præsentere en helt ny serie af vægtsorteringssystemer; Scanvaegt SP520 Compact Sizer.
09.11.18: Scanvaegt SP520 Compact Sizer beskrives som et hurtigt, præcist vægtsorteringssystem til pakning af bulkprodukter i våde produktionsmiljøer.

– Systemet vejer og sorterer produkter nøjagtigt ved hastigheder på op til 160 emner i minuttet og sikrer maksimal udnyttelse af råvarerne. SP520 Compact Sizer-konceptet fås i tre standardkonfigurationer, der løser en række opgaver, fra vægtsortering til simple batch-jobs, lyder det fra virksomheden.

Man peger også på, at systemet har et kompakt design og fleksible konfigurationsmuligheder, som skal gøre det nemt at integrere systemet i eksisterende produktionslinjer. – Og systemet, som er udviklet specifikt til brug i våde produktionsmiljøer, har en robust konstruktion og et moderne HMI, der gør SP520 Compact Sizer til en kraftfuld løsning til vægtsortering, lyder det.

Stand L-9176

Foto: Scanvaegt Systems

GS
Print Send