FOODobserver.dk
Tlf: +45 39 69 43 21
info@foodobserver.dk
 
Udgives af GINI·com
Pilegårdsvej 48
DK-2860 Søborg
 
Du er her: Forsiden > De bedste fødevarer og produkter hyldet på FoodTech

De bedste fødevarer og produkter hyldet på FoodTech

Der var prisfest på åbningsdagen for FoodTech 2018 i MCH Messecenter Herning, hvor vinderne af forskellige fagkonkurrencer blev hyldet. Særligt fødevarekonkurrencen International Food Contest har stolte traditioner på fødevareteknologimessen, hvor vinderne af de bedste produkter i konkurrencerne International Dairy Contest, Mejeribrugets Gourmetpriser og Food Awards kåres og hyldes.
15.11.18: Åbningen af årets International Food Contest blev foretaget af Steen Nørgaard Madsen, formand for Mejeriforeningen, som indledte prisoverrækkelsen med rosende ord til fødevarebranchen:

– Samlet set er der mere end 1.500 produkter på årets udstilling, og det er imponerende. For ikke at tale om alle de stande, hvor der er en mangfoldighed af fødevarebranchens leverandører, der præsenterer deres produkter, serviceydelser og ikke mindst deres viden og faglige indsigt. Der er virkelig noget at gå på opdagelse i.

Herefter stod Steen Nørgaard Madsen, i fællesskab med Lisbeth Olsgaard, brandmanager hos Landbrug & Fødevarer, for overrækkelsen af priserne i de forskellige kategorier.

De bedste af 1.400 mejeriprodukter
Allerede mandag, forud for tirsdagens prisoverrækkelse, havde 180 internationale fagdommere smagt og bedømt de 1.400 forskellige mejeriprodukter, inden vinderne i de tre produktkategorier kunne kåres.

I International Dairy Contest blev det således Mejeriet Dybbækdal, der løb med prisen for bedste konsummælksprodukt, Holstebro Mejeri vandt i kategorien for bedste Smør & Blandingsprodukt og Thise Mejeri for bedste ost.

Hæder til gastronomisk kvalitet
Også fødevarernes gastronomiske kvaliteter blev sat i fokus. I Mejeribrugets Gourmetpriser blev der uddelt priser i fire kategorier. Her løb Thise Mejeri med hele to gourmetpriser for bedste hårde ost og bedste bløde ost, mens Aabybro Mejeri løb med prisen for bedste smør, og Naturmælk vandt for bedste konsummælksprodukt.

Bedste brød, øl, vin, fisk & tang
En anden eftertragtet pris ved tirsdagens prisoverrækkelse var i fødevarekategorien, hvor der blev uddelt priser i seks forskellige kategorier.

Her vandt Orkla Confectionery & Snacks hele to priser i kategorien Brød & Kager & Søde Sager for deres lakridskugler samt Convenience & Kolonial for deres ristede og krydrede mandler med paprika. Nordisk Tang ApS vandt for bedste Fisk & Tang, Ejvind Andersen for sin honning, Frederiksdal Kirsebærvin A/S for sin kirsebærvin og Bryggeriet Vestfyen løb med prisen for bedste øl.

Thise Mejeri løb med hele tre priser til International Food Contest. Foto: MCH/Tony Brøchner

GS
Print Send